مرکز تخصصی سئو و اس ای ام

مرکز تخصصی سئو و اس ای ام

مرکز تخصصی سئو و اس ای ام

مرکز تخصصی سئو و اس ای ام

آموزشگاه مباحث دیجیتال مارکتینگ و تبلیغات اینترنتی متعلق به مرکز نرم افزاری عصر اطلاعات بهترین و قدیمی ترین مرکز الکسا در ایران

مشکلات خود را در ایتا به ما منتقل کنید :

09156581492

طبقه بندی موضوعی
  • ۱
  • ۰

bounce rate در الکسا چیست و آیا همانند بانس ریت آنالیتیکس گوگل است؟

به زبان خیلی ساده بانس ریت ( Bounce Rate ) درصد پس زدگی مطالب توسط کاربران سایت شماست.

bounce rate چیست

شاید اگه شما هم از ابزار آنالیز گوگل و یا الکسا استفاده کرده باشید با واژه ی Bounce Rate برخورد خواهید کرد و سوالی برای شما پیش اومده که رتبه بونس و یا همون Bounce Rate چیست؟این رتبه در واقع میزان گزافه گویی سایت یا وبلاگ شما رو بر حسب درصد نمایش میده!

اما آیا واقعا bounce rate در الکسا چیست ؟

Bounce Rate بر اساس درصد بازدید های تک از سایت یا وبلاگ شماست ، به عنوان مثال شخصی که وارد سایت شما میشه اگه بلافاصله و بدون اینکه صفحه دیگری رو مشاهده کنه سایت رو ترک کنه باعث میشه درصد این رتبه برای سایت شما بالا بره و این به معنی بی ربط بودن مطلب شما با موضوع جست و جو شده توسط کاربر هست و امتیاز منفی برای شما دربر خواهد داشت. در واقع گوگل اینطور تحلیل میکنه که اگه مطلبی که جستجو شده همون مطلبی هست که فرد دنبالش بوده پس بلافاصله از اون سایت خارج نخواهد شد.

bounce rate در الکسا چیست

صفحات تبلیغاتی ناخواسته را در نظر بگیرید، شما چند ثانیه حاضر هستید در آنها صبر کنید.

Bounce Rate چیست

حالا که دونستیم هرچی  Bounce Rate بالاتر باشه برای ما بدتر هست باید بدونیم که چه اقداماتی انجام بدیم تا Bounce Rate رو بهبود ببخشیم.لازم هست قبلش ذکر کنم Bounce Rate های زیر ۴۰% به معنی خیلی خوب , بین ۴۰ تا ۷۰% به معنی متوسط و بالای ۷۰% به معنی ضعیف هستند.(البته اعداد میتونن کمی متغیر باشند).

لازم به ذکر است که وبسایت عصر اینفو درحال حاضر با بازدید خوب کاربران خود از Bounce Rate خیلی خوبه ۳۵٫۸۰% برخوردار است. که روز به روز با توجه شما کاربران عزیز این Bounce Rate در حال کاهش است.

چکار کنیم تا Bounce Rate را کاهش دهیم؟

خوب شاید اولین و مهمترین اقدامات ارائه ی مطلب مفید و متناسب باشه . در زیر به صورت فهرست وار برخی از مهمترین اقدامات رو براتون ذکر می کنم:

  1. استفاده از کلمات کلیدی مناسب و درست بر حسب مطلب
  2. عدم استفاده از سیستم های افزایش بازدید و رتبه ی الکسا (سایت هایی که بازدید اتوماتیک میدن)
  3. نمایش پست های مرتبط با موضوع در انتهای مطلب
  4. نمایش فرم جستجو در مطالب برای پیدا کردن راحت مطالب در سایتتون
  5. عدم استفاده زیاد از تبلیغات ، به طوری که خیلی از وبلاگ نویسان نصف صفحه رو پر از بنر می کنند تا درآمد بیشتری کسب کنند دریغ از اینکه تا بازدید کننده نباشه کلیکی دریافت نمی کنید! ( ترافیک را فدای درآمدهای کلیکی نکنید!)
  6. صفحه ی مناسب برای پیام خطای ۴۰۴ در صورت پیدا نشدن مطلب در سایت یا وبلاگتون به طوری که یا لینکی به صفحه اصلی توش جا بدید و یا حتی از فرم جستجو در صفحه ۴۰۴ استفاده کنید.
  7. استفاده از لینک های داخلی برای هدایت راحت تر کاربر و یا نمایش مسیر کاربر در سایت “مثلا شما اینجا هستید” (چیزی شبیه آنچه در تالارهای گفتگو مشاهده میکنید).
  8. صفحه بندی مطالب طولانی و یا نمایش خلاصه مطلب در صفحه نخست با لینک به مطلب کامل.این کار مزیت دیگه ای که داره این هست که علاوه بر افزایش سرعت ، اهمیت صفحه اول سایت یا وبلاگتون برای موتورهای جستجو بیشتر میشه.

برترین مقالات بروز شده در خصوص بهبود بانس ریت سایت را در زیر ببینید :

  • ۱۳ گام اساسی در کاهش بانس ریت سایت (مشاهده)
  • بانس ریت واقعا چیه و چطور کم یا زیاد میشه اصول کاربردی (مشاهده)
  • ۹ نکته برای افزایش CTR یا نرخ کلیک سایت (مشاهده)

تفاوت bounce rate در الکسا با گوگل آنالیتیکس (Analytics) در چیست؟

در گوگل آنالیتیکس هم شما بانس ریت سایت را مشاهده می کنید که بنظر میرسه بروز تر و آنی هست و بهتره به آن توجه کنید، زیاد دیده شده که صفحات دارای بانس ریت زیاد در گوگل آنالیتیکس سرعت لود خوبی نداشته اند.

با استفاده از همین نکات ساده می تونید اعتبار مطالب خودتون رو نزد موتور های جستجو افزایش بدید و ترافیک و رتبه های بهتری رو دریافت کنید.
امیدوارم این مطلب به دردتون خورده باشه. در صورتی که نکته ای جا مونده از بیان اون در بخش نظرات دریغ نکنید.

  • ۹۹/۱۲/۱۸
  • سعید اسحاق زاده

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی