گوشی های هوشمند (چه اندروید و چه iOS) ممکن است بنا به دلایل مختلفی هنگ کنند و در عملکرد آن ها تاخیر و کندی ایجاد شود. اما با چه روش هایی میتوانیم از بروز این مشکل جلوگیری کنیم؟ در ادامه با ما همراه باشید.
راهکار جلوگیری از هنگ کردن گوشی
هنگ کردن و یا به اصطلاح گیرکردن گوشی هنگامی رخ می دهد که یا گوشی شما ویروسی شده باشد و یا نرم افزارهای متعددی بر روی آن با دیتاهای مختلف نصب باشند،عث می شود که سرعت گوشی شما پایین بیاید. هنگ کردن بدین صورت رخ می دهد که به یکباره گوشی هنگ می کند و صفحه ثابت می شود و تا موبایل را خاموش و روشن نکنید قادر به استفاده از آن نخواهید بود
۱- بهترین راهکار برای جلوگیری از هنگ کردن گوشی این است که ، هرگز گوشی هایی با قیمت کمتر از ۶۰۰ هزار تومان خریداری نکنید چون رم این مدل گوشی ها پایین است و به محض ریختن نرم افزار و بازی های مختلف گوشی کند می شود و سرعت گوشی پایین می آید. شاید خیلی از شماها با خودتان بگویید که کاری جز استفاده از نرم افزارهای پیام رسان مثل تلگرام و واتس اپ و اینستاگرام و.. نخواهید داشت ،ولی در اینجا باید برای شما بگوییم که اکثر هنگ گوشی ها به علت همین برنامه ها پیش می آید .این برنامه ها مخصوصا در نسخه های جدید بسیار سنگین تر می شوند و نیاز به سخت افزار مناسب تری دارند و به دلیل حجم بالای پیغام ها این نرم افزار ها نیاز زیادی به رم بالا پیدا می کنند.
۲-همیشه باید میزان حافظه رم دستگاه حداقل ۴۰% خالی و در اختیار اندروید باشد .
۳- از خالی بودن حافظه داخلی دستگاه مطمئن شوید، اگر دستگاه شما حافظه داخلی دارد و هم مموری کارت سعی کنید اطلاعات را بیشتر بر روی مموری کارت ذخیره کنید.
۴-برنامه های فعال در پس زمینه را ببندید، در بسیاری از برنامه ها، وقتی از برنامه خارج می شوید به طور کامل بسته نمی شوند و در پس زمینه سیستم عامل شما به صوزت نیمه فعال باقی میماند که باعث کند شدن دستگاه موبایل شما می شود.
۵-نرم افزار هایی برای بهتر شدن عملکرد اندروید دانلود کنید، می توانید بسیاری از این برنامه ها را در فروشگاه های اندرویدی ببینید .برنامه هایی مانند “Clean Master” به انتخاب اکثر سایت ها بهترین برنامه در این زمینه است البته Advanced Task Manager و DU Speed Booster و Android Booster از دیگر نرم افزارهای موجود در این زمینه است .
۶- یکی از دلایل مهمی باعث هنگ کردن گوشی شما می شود ، ویروسی شدن گوشی است که باید از یک آنتی ویروس جهت اسکن گوشی استفاده کنید .همیشه سعی کنید از یک آنتی ویروس بر روی یستم عامل تلفن همراه استفاده کنید .
۷- در آخر گاهی تنها گزینه ای که راه حل نهایی برای رفع این مشکل است گزینه ی ” Reset Factory” گوشی است که قبل از انجام این کار حتما باید از کلیه نرم افزار هایتان بک آپ بگیرید. اکثر هنگ کردن های مداوم گوشی مربوط به نرم افزارها است؛ اگر این پرسش را داشته باشید که از کجا بفهمیم هنگ کردن گوشی مربوط به نرم افزارهای گوشی است؟! کافیست یک پشتیبان ( بک آپ ) از اطلاعات بگیرید و تلفن همراهتان را Reset Factory کنید . بعد از برگشتن اطلاعات به تنظیمات کارخانه اگر از سرعت راضی بودید ، هنگ کردن مربوط می شود به نرم افزارهای نصب شده است.
آموزش سئو را در سایت سئو 6 یاد بگیرید.